دانلود مقاله سبكهاي مديريتي در سازمانهاي تحقيق و توسعه
با دانلود مقاله در مورد سبكهاي مديريتي در سازمانهاي تحقيق و توسعه در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله سبكهاي مديريتي در سازمانهاي تحقيق و توسعه را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله سبكهاي مديريتي در سازمانهاي تحقيق و توسعه ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:مقاله در مورد
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:100 صفحه
قسمتی از فایل:
در مطالعات مديريتي از بررسي وجود و چگونگي تاثيرگذاري تفاوتها بر انتخابهاي سازماني غفلت شده است. تعريف ماهيت تحقيق و توسعه منوط به شناسايي كاركردهاي آن است.
تحقيق و توسعه بهطور سنتي، مجموعهاي از مراحل تلقي ميشود كه منعكسكننده پيشرفت يك برنامه فناورانه مشخص هستند. طرح غالب، علمي و فناوري پيشرفته سه نوع فرايند زيربنايي تحقيق و توسعه است.
در صنايعي كه از الگوي طرح غالب استفاده ميكنند، فناوري از طريق انفصالهاي افزاينده قابليت رقابت با بهبود كارايي محصول و گسترش دانشي تحول مييابد كه از قبل وجود داشته است. هر فرايند تحقيق و توسعه از يك مرحله كاوشي و يك مرحله بهرهبرداري تشكيل ميشود. فرايندهاي تحقيق و توسعه را احتمال خطرهاي متفاوت بهويژه در مرحله بهرهبرداري مشخص ميسازند. موفقيت يك رقابت به عواملي نظير شناخت بازار، چگونگي زمانبندي نوآوري و پايين بودن هزينههاي توليد بستگي دارد.
مقدمه
هدف از اين مقاله فهم اين مطلب است كه آيا در سازماندهي و مديريت فعاليتهاي "تحقيق و توسعه" شيوههاي متفاوتي وجود دارد؟ هم از منظر علم مديريت (راسل و ديگران، 1991) و هم از ديدگاه سازماني (توئيس 1987) اين موضوع مورد بررسي قرار گرفته است.
اما اين مطالعات "تحقيق و توسعه" را همچون نوعي "جعبة سياه" تلقي كردهاند، يعني تمركز اين مطالعات بر آن دسته از فعاليتهاي سازمانها و شركتها قرار داشته است كه به توسعة فناوريها و محصولات جديد اختصاص يافتهاند. موارد ديگري از مطالعات تحقيق و توسعه به سهم و نقش مخارج كل «تحقيق و توسعه» كلان در رشد اقتصادي كشورها پرداختهاند. گلورم در يك مطالعة بينالمللي نمونهاي متشكل از 52 كشور در حال توسعه و 18 كشور توسعهيافته را برگزيدهاند و نقش بارز مخارج "تحقيق و توسعه" بر رشد اقتصادي را به تأييد رسانيدهاند. مطالعة آنها مؤيد اين امر است كه مخارج تحقيقات تأثير بيشتري در رشد اقتصادي كشورهاي در حال توسعه داشته و دارند.