8,000 تومان
  • فروشنده : بانک تحقیق

  • کد فایل : 28877
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 7.4k

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود تحقیق درمورد هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان

دانلود تحقیق درمورد هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان

0 7.4k
دانلود تحقیق درمورد هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان

با دانلود تحقیق در مورد هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد هيدراتهاي كربن و ساكاروز در تغذيه انسان

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:81 صفحه

قسمتی از فایل:

 انسانهايي كه با كارهاي سنگين درگير نيستند . روزانه به مواد غذايي اساسي و ضروري ذيل نياز دارند : 10 گرم پروتئين ، 90  گرم چربي و 500 گرم هيدراتهاي كربن ، بنابراين ، هيدراتهاي كربن ، قسمت اعظم (بيش از 70% ) غذاي انسان را تشكيل مي دهند .

ارزش حرارتي يك گرم پروتئين 8/4 كيلو كالري ( احتراق ناقص در بدن تا تشكل اوره ) و ارزش حرارتي يك گرم چربي 3/9 كيلو كالري و بالاخره ارزش حرارتي يك گرم هيدرات كربن 4 كيلو كالري مي باشد .

بدين توتيب ،‌ ارزش حرارتي هيدراتهاي كربن از پروتئين تر و ضمناً از چربيها ، بسيار كمتر است .

با اين وصف ، كالري ناشي از هيدراتهاي كربن ، بيش از 60% كل كالري روزانه مورد نياز است را تشكيل مي دهد ( پروتئين : 480 كيلو كالري چربي : 837 كيلو كالري ، هيدراتهاي كربن : 200 كيلو كالري ، كل : 3317 كيلوكالري ) .

بنابراين هيدراتهاي كربن منبع اصلي انرژي بدن انسان است. نشاسته . كربوهيدرات اصلي جيره غذايي انسان ( در غلات ، سيب زمبني و غيره ) و با بزاق دهان و آنزيمهاي معده قبل از جذب ، هيدروليز مي شود . اين پروي چندي طول مي كشد . كربوهيدراتهاي محلول ، شامل ساكاروز ، يعني قند معمولي ، خيلي سريعتر از نشاسته هضم و جذب مي شوند . چون قند در عين خوشمزه وش يرين است : انسانها با كمال اشتياق قند را جايگزين قسمتي از مواد غذايي نشاسته اي مي نمايند . 

8,000 تومان