دانلود تحقیق درمورد اصل طلايى غلبه بر اضطراب امتحان
با دانلود تحقیق در مورد اصل طلايى غلبه بر اضطراب امتحان در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق اصل طلايى غلبه بر اضطراب امتحان را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق اصل طلايى غلبه بر اضطراب امتحان ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد اصل طلايى غلبه بر اضطراب امتحان
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:2 صفحه
قسمتی از فایل:برخى فكر مى كنند اضطراب امتحان امرى غيرطبيعى و مانع يادگيرى است، اما اضطراب، در حد متعادل، قابل قبول و حتى ضرورى است.
كارشناسان مى گويند اگر دانش آموزان امتحان را ارزيابى نتيجه فعاليت يك ساله خود بدانند، راحت تر با اين مسأله كنار مى آيند و اضطراب آنها تا اين حد طبيعى است، اما وقتى بيش از حد دچار اضطراب شوند، اين امر مانع يادگيرى آنها مى شود.
گذشته از اين، برخى والدين در ايام امتحانات فرزندان شان، بيشتر دچار استرس شده و آرامش خود را از دست مى دهند و اين ناآرامى ها را به دانش آموزان نيز منتقل مى كنند.
۱ـ شب امتحان زمان مرور است نه يادگيرى
«حسن زارعيان»، كارشناس تعليم و تربيت در گفت وگو با «ايران» افزايش علاقه و انگيزه دانش آموزان و يادگيرى مناسب مهارت هاى تحصيلى را دو عامل ضرورى براى بهتر درس خواندن دانش آموزان مى داند.
او با اشاره به اين كه در هر مطالعه اى براى امتحان، مراحل خاصى از سوى كارشناسان و مشاوران توصيه مى شود، مى گويد: «دانش آموزان بايد همه جزوات و تمرين هاى مربوط به دروس خود را به خوبى مطالعه كنند تا آمادگى لازم را در هنگام امتحان به دست آورند. آنان نبايد تنها به جزوات معلمان بسنده كنند، بلكه بهتر است كتاب هاى درسى را نيز به روش مرور سريع مطالب جزوات بخوانند.»
زارعيان همچنين رجوع به سؤالاتى كه دانش آموزان در طول سال تحصيلى در مورد آنها با مشكل مواجه بوده اند را يكى از راه هاى بهبود يادگيرى مى داند و مى گويد: «شب امتحان زمان يادگيرى نيست و تنها بايد به دوره كردن و مرور يادگيرى ها اختصاص يابد. بنابراين حل نمونه سؤالات امتحانى طراحى شده از سوى معلمان و طراحى نمونه سؤال از سوى دانش آموزان براى تعميق و بهبود يادگيرى بسيار مؤثر خواهد بود.»
شيوه مطالعه را تغيير ندهيد
عباس تحريرى ، كارشناس مسئول مشاوره سازمان آموزش و پرورش شهر تهران نيز به اين موضوع اشاره مى كند كه دانش آموزان در ايام امتحانات نبايد تغييرى در روش هاى سابق مطالعه خود بدهند. او درك و فهم سؤالات، تمرين و تكرار مطالب دروس و به عبارتى خواندن به شيوه «پس ختام» را از شيوه هاى درس خواندن مى داند و مى گويد: «آن دسته از دانش آموزانى كه تاكنون شيوه خاصى براى درس خواندن نداشته اند، مى توانند با پرسش و پاسخ از خود، به يادگيرى بهتر مطالب كمك كنند.»
والدين آرام باشند!
كارشناس مسئول مشاوره سازمان آموزش و پرورش شهر تهران با تأكيد بر اين كه گاهى ناآرامى هاى والدين بيشتر از دانش آموزان است و اين امر براى دانش آموزان مشكل ساز مى شود، مى گويد: «فضاى خانه بايد در ايام امتحانات آرام باشد و نبايد دانش آموزان را با تهديدو پرخاش وادار به درس خواندن كرد.»
زارعيان نيز در اين باره مى گويد: «اوليا بايد در ايام امتحانات فضاى خانه را شاد نگه دارند. آنان بايد از مشاجره و برخوردهاى لفظى، بويژه با فرزندان خوددارى كنند و ديد و بازديدهاى خود را به تعويق بيندازند.»
وى ادامه مى دهد: «توجه به توانايى هاى دانش آموزان به جاى نقاط ضعف آنها در ايام امتحانات بسيار اهميت دارد، بنابراين بايد به توانايى هاى دانش آموزان تأكيد بيشترى داشت و انتظارات را با توانايى دانش آموزان هماهنگ كرد.»