دانلود تحقیق درمورد كامپوزيت آلومينيوم در نماي ساختمانها
0
6.5k
با دانلود تحقیق در مورد كامپوزيت آلومينيوم در نماي ساختمانها در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق كامپوزيت آلومينيوم در نماي ساختمانها را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق كامپوزيت آلومينيوم در نماي ساختمانها ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد كامپوزيت آلومينيوم در نماي ساختمانها
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:7 صفحه
قسمتی از فایل:
كوتاه از ورقهاي كامپوزيت آلومينيوم در نماي ساختمانها
لباس نقرهاي ساختمان!
با ظهور مدرنیسم در معماری و شروع عصر مدرن و همزمان با روی کار آمدن معمارانی چون میس وندرو و معماران تحصیل كرده مدارسی مانند باوهاس و علاقه جهانیان به ایجاد بناهای بلند مرتبه و به طور كل، شروع ساخت و سازهای صنعتی در غرب بحث پیش ساختگی و استفاده از مصالح پیشرفته به یكی از مهمترین دغدغههای طراحان و مجریان و تولیدکنندگان بدل شد.
در این میان نگاههاي معمارانه به سمت آلومینیوم و توليدات اكسترود شده آلومينيوم سوق پیدا کرد؛ چرا که آلومینیوم به علت خصوصیت منحصر به فرد خود همچون سبكی، عایق بودن، انعطافپذيری، در دسترس بودن، ارزان بودن نسبی، باربر بودن و جلال خاص ميتوانست تمام نیازهای مخاطبان خود را برآورده سازد.
همه چیز درباره پانل
قریب ده سال پیش شرکتهای تجاری که در حوزه مصالح ساختمانی نوین فعالیت ميکردند یکی از زیر مجموعههای صنایع آلومینیومی را وارد ایران کردند که با نام «پانل» یا «پنل» مشهور شدند. نام کامل این محصول ورقهای کامپوزیت آلومینیوم است و در نماهای خارجی بنا، ديوارهاي داخلي و فضاي اداري، درهاي عايق باد و توفان، قابهاي پنجره، ساختمانهاي تجاري سبك و ساختمانهاي نمادين مورد استفاده قرار ميگیرند.
«کامپوزیت» به معنای ترکیب شده است. پانلها از ترکیب چند لایه متریال مختلف به همراه پوشش آلومینیومی به دست آمدهاند و سرچشمه نام گذاری این ورقها از این جاست. دو صفحه آلومینیومی روکش شده، سطح هسته پلی اتیلنی آن را پوشاندهاند. چسباندن این سطوح به هسته، توسط فرآيندهای شیمیایی و مکانیکی صورت ميگیرد به طوری که در مقابل ورقه ورقه شدن به شدت مقاومت ميکند.
مصرفکنندگان این محصول بيشتر به دنبال رنگهای متنوع آن هستند به همین منظور در کارخانه از فرآيندهای مختلفی جهت تغییر در رنگ محصول استفاده ميکنند. از جمله پوششهايی که معمولا براي تغییر در ورقهای آلومینیومی رویی استفاده ميشود اندونيزه كردن، pvdf (پلي وينيليدين فلورايد)، رنگ مايع و روكش پودري است.اندونيزه كردن يكي از اولين فرآيندهاي روكش كردن آلومينيوم بود كه از سال 1920 ميلادي تاكنون استفاده مي شود. شیوه کار اين است كه سطح آلومينيوم با موادی پوشيده ميشد به طوري كه عمر طولاني داشته باشد، محكمتر شود و با دوام و مقاوم در برابر خوردگي باشد. معمولا معماران و طراحان به سمت پانلهایی رفتهاند که بنا بر عمل اندونيزه كردن، عمل آوری شده باشند و این محصولات مورد استفاده بسياري از ساختارهاي آلومينيومي خوش نام در جهان مانند «sears tower» بوده و همچنان نیز مورد توجه است.