دانلود تحقیق درمورد سيم و كابل
با دانلود تحقیق در مورد سيم و كابل در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق سيم و كابل را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق سيم و كابل ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد سيم و كابل
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:43 صفحه
قسمتی از فایل:
فصل اول
مقدمه و پيشگفتار :
آهنگ رشد و تكامل دانش و صنعت و تكنولوژي كندي نمي گيرد . براي هماوردي در دنياي صنعتي امروز ، همگامي و هماوائي با اين آهنگ ضرورت تمام دارد . عوامل رشد و تكامل گوناگون و متنوع اند .
يكي از مهمترين آنها آموزش و آشنائي با اصول هر صنعت و فن معين است. مس يكي از نخستين فلزاتي است كه نوع بشر شناخته و به شيوه هاي بسيار گوناگون از آن استفاده كرده است . شواهد زيادي در مورد استخراج مس در رشته كوههاي آلپ به دست روميها در قرن پنجم و ششم ميلادي وجود دارد . چنين شواهدي در سرزمين راين كه مردم آن در صنايع برنج تخصص داشتند و در منطقه كارتاژ يافت شده است.
چرا از مس در همه اعصار استفاده مي شده است ؟
مس پيش از هر چيز فلزي سودمند براي رفع نيازهاي روزانه مانند سلاح هاي مختلف ، تيغه هاي تبر ، نيزه و ... بود. در همان حال كشف شد كه وقتي مس ذوب و ريخته شود شكل دادن به آن نيز آسان است .
تالس فيلسوف يوناني در حدود 600 سال قبل از ميلاد مسيح نوعي فسيل را در كرانه هاي درياي بالتيك كشف كرد كه يونانيان آن را الكترون و ايرانيان كهربا مي نامند . يكي از ويژگيهاي كهربا اين بود كه اگر آن را با پارچه پشمي مالش مي دادند جرقه زده مي شد و توليد صدا مي كرد كه تصور مي شد يك نيروي اسرار آميز در آن وجود دارد . اين نيروي اسرار آميز به پيشنهاد ( گيلبرت ) دانشمند انگليسي ، الكتريسته يا برق ناميده شد و در سال 1740 ميلادي ( جان ) دانشمند فرانسوي اجسام را به دو بخش تقسيم كرد . موادي كه برق از آنها به سهولت عبور كند را هادي يا رسانا و موادي كه برق از آن عبور نمي كند را عايق يا نارسانا ناميد .
خلاصه اي از طرح :
قابليت چشمگير مس و آلياژهاي آن براي رسانش حرارت و جريان برق همواره با قابليت كار بر روي آن ، اين فلز و آلياژهاي آن را در زمره مهمترين فلزات در دنياي صنعتي ما در آورده است .
مس را مي توان تقريبا" به هر شكلي ريخت ، نورد كرد ، پرس كرد و كشيد . سه مرحله اخير را مي توان به هنگام شكل دادن گرم يا سرد فلزات اعمال كرد . بنابراين مي توان ورقهايي از مس را به ضخامت كمتر از 25/0 ميلي متر نورد كرد و سيم ساخته شده از آن را تا ابعاد كمتر 01/0 ميلي متر كشيد . امروزه با توجه به قابليت بالاي مس در رسانش جريان برق و استفاده آن در توليد سيم ها و كابل ها با فرم هاي مختلف ما را بر آن داشت تا در اين زمينه پروژه اي را تدوين نمائيم .