دانلود طرح جابر درمورد انواع نان
کاربر عزیز در اینجا بهترین طرح جابرین حیان با موضوع انواع نان را برای شما قرار دادیم. این طرح جابر بهترین و با کیفیت ترین طرح جابر انواع نان است. شما میتوانید با اطمینان این طرح جابر انواع نان را با توضیحات کامل و عکس های متنوع و باکیفیت از سایت ما دانلود کنید. لازم به ذکر است که این فایل طرح جابر با موضوع انواع نان در فرمت zip و با قیمت بسیار مناسب در دسترس است که این فایل zip شامل چند فایل word و همچنین عکسهای مرتبط با طرح است.
نام فایل: طرح جابرانواع نان
فرمت فایل: zip با کیفیت عالی
قسمتی از فایل:
انواع نان:
با وجود آنکه انواع نانها درهمه جای دنیا بسیار زیاد است اما ما در این طرح به انواع نانهایی که در ایران پخت میشود اشاره خواهیم کرد:
۱- نان سفید:این نان از آرد سفید تهیه میشود؛ آرد سفید آردی است که در تهیه آن فقط ازدانه غلات استفاده میشود.
۲- نان قهوه ای:این نان به دلیل آنکه در تهیه آن، دانه و ۱۰ درصد پوسته دانه (سبوس) به کار میرود به نان قهوه ای معروف است.
۳- نان کامل:برای پخت نان کامل از آردی استفاده میشود که در تهیه آن، دانه کامل گندم (دانه به همراه سبوس) به کار آرد شده است.
۴- نان جوانه گندم:به آرد این نان در هنگام پخت پودر جوانه گندم اضافه میشود.
۵- نان تافتون: این نان که اغلب در روستاه رواج دارد و به صورت گرد و به زخامت ۵ میلیمتر پخت میشود زیرا پخت نان تافتون به مراتب آسان تر از بقیه مدل های نان میباشد .
۶- نان تابون:این نان که توسط چادرنشینان پخت میشود با این تفاوت که در پخت این نان از تنورهای زیرزمینی استفاده میشود.
7- نان بربری:این نان نسبت به سنگک و لواش سفتتر است.خمیر این نان نیز مانند نان سنگگ ورآمده است. بربری از جمله نانهایی است که میان ما ایرانیها طرفدار زیادی دارد و بخصوص به همراه پنیر تبریز یک صبحانه جانانه خواهد شد، نانی است قدری سفت تر با ضخامت ۸/۱ سانتیمتراست. این نان در واقع به نام عشایر بربر است که یکی از شاهان قاجار در سده گذشته در جنوب تهران اسکان داد.